ÖreBygg växer: ”Det bästa med ÖreBygg är sammanhållningen och att det är korta beslutsvägar”

2021-12-22
Dela nyheten

Vi blickar tillbaka till slutet av sommaren 2021. Era tankar kanske landar i fartfyllda semesterdagar, sol, bad och grillkvällar som aldrig tar slut… Våra vandrar dessutom till när vi välkomnade Stefan Persson och Nicklas Nylander till ÖreBygg! Nu är det dags att lära känna våra nya projektledare lite bättre.

 

Berätta om er bakgrund
– Jag heter Stefan Persson och har arbetat i byggbranschen i 35 år. Framför allt som arbetsledare och platschef.

– Och jag heter Nicklas Nylander och har jobbat i byggbranschen i 16 år. Utöver det har jag även arbetat med tekniska installationer av bland annat ventilationer och jag har även erfarenhet av fastigheter från fastighetsägarnas sida.

 

Berätta lite om er roll och vad ni gör här på ÖreBygg
– Vi båda arbetar som projektledare och platschef, samma rum och samma roll! Berättar Nicklas.

– Ja, precis, instämmer Stefan. Just nu befinner jag mig i Arboga och bygger om ett ålderdomshem till en förskola. Det är i princip en nybyggnation fast i befintliga lokaler, vi börjar om från noll. Utöver det projektet är jag även på LG Söderbergs projekt vid Hagagatan där de bygger två nya hyreshus.

– Och jag har precis avslutat ett arbete på IKEA, vi har byggt om storköket där. Förra veckan blev det slutbesiktigat och godkänt! Säger Nicklas med ett leende. Nu har jag ett arbete vid Lövengrenska, det är ett fyravåningshus som ska byggas. Jag har också en liten utbyggnad på ett demensboende ute i Sannahed.

 

Hur trivs ni på ÖreBygg?
– Jag kan bara säga ett ord, jättebra. Det är bra sammanhållning och korta beslutsvägar, berättar Stefan.

– Jag håller helt med. Det är nära till alla och snabba beslut tas. Jag tycker även att det är väldigt spännande med ett företag som befinner sig i en utvecklingsfas, det är väldigt kul. Och så har vi roligt! Flikar Nicklas in. Dansbandsfredag är ett återkommande inslag.

 

Hur kommer julledigheten se ut för er?
– Det blir några dagar ledigt, men annars kommer vi kriga på! Vi har flera pågående projekt så det gäller att hålla igång dem, berättar Nicklas.

– Ja, precis. Men det går nog att sitta hemifrån en del under jul och knacka lite på datorn också! Säger Stefan.

 

Vi tackar Stefan och Nicklas för deras svar och önskar både dem och er en riktigt god jul och ett gott nytt år!